7 Tajni Industrije Ljepote Za Koje Oni Ne Žele Da Znate

Izgleda nije sve na ovom svijetu, ali možete imati i zdravu kožu. S modelima i slavnim osobama koje stalno postavljaju ispred kamere, postoje tajne ljepote koje ne znate.

Znam da zdrava prehrana i stalna vježba mogu pomoći ljudima da graciozno budu dobri, pa čak i izgledaju mlađe od njihove sadašnje dobi, ali moraju postojati i neke druge tajne. Nije svaki model i slavna osoba imala vremena za održavanje zdravog programa prehrane i vježbanja.

Dobra vijest je da postoje učinkoviti i jednostavni načini za njegu kože. Ispod su najvažnije tajne koje industrija ljepote čuva od vas.

Sunce: Svi znaju da zdrava doza sunca može pomoći kod njege i njege kože. Ali ono što vam industrija ljepote ne kaže jest da je potrebno za sunčanje. Stručnjak za kozmetiku Mamie McDonald tvrdi da pokušavati postići zdravu kožu bez krema za sunčanje neće funkcionisati. Drugi stručnjak, dr. Lancer, savjetuje ljudima da koriste kreme za sunčanje s SPF od najmanje 30.
Image and video hosting by TinyPic
Nemojte previše sušiti vašu kožu: Ako vaša koža ima upalu, ne želite koristiti anti-spot kreme. One sadrže benzoil peroksid, koji će sušiti kožu, pogoršati je i još više upaliti. Umjesto toga, stručnjaci poput dr. Harolda Lancera preporučuju upotrebu mliječnih ili salicilnih maski. Ovo je jedna od najsvjetlijih tajni ljepote koju ne znate.
Image and video hosting by TinyPic
Uvijek se sjetite svog vrata: Ako ženu zabrinjava koliko godina izgleda, možda bi htjela pogledati vrat. Koža na vratu je iznimno tanka. To znači da se žene moraju brinuti o tome kao da rade lice.
Image and video hosting by TinyPic
Korištenje ledene kocke na koži: Kako biste izbjegli glup izgled, Dr. Ava Shamban, dermatolog iz Santa Monice, savjetuje korištenje ledene kocke. Trljanjem nekoliko sekundi stimuliraće cirkulaciju i čak može pomoći vašoj koži. Kladim se da je ovo broj jedan od tajnih ljepota koje ne znate.
Image and video hosting by TinyPic
Čuvanje vašeg pribora uredno: Većina ljudi je rekla da pohranjuje pribor za ljepotu u kupaonici. Dr. Debra Jaliman upozorava ljude da to nije pravi način za to.
Image and video hosting by TinyPic
Očistite sve što dodiruje vašu kožu: Dr. Lancer savjetuje svima da čiste bilo koji predmet koji će dodirnuti lice. Ne biste dirali svoje lice prljavim rukama, pa zašto biste onda s drugim stvarima?
Image and video hosting by TinyPic

zbjegavajte korištenje spužve: Specijalista za njegu Christie Kidd savjetuje ljude koji su skloni aknama kako bi izbjegli korištenje pilinga i spužvi. Još jedna od tajni ljepote koju ne znate jest kada koristite ove proizvode za njegu kože, iritiraju kožu i uzrokuju više upala.
Image and video hosting by TinyPic
Izvor slika: providr.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *