Izdržala Je Problem Sa Garderobom U Sred Nastupa, Onda Se Ovo Desilo

U prvoj sedmici zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu, svijet je vidio južnokorejsku umjetnicu leda Yura Min, koja je u rutini nosila garderobu u posljednjoj sekundi sa saradnikom Alexanderom Gamelinom. Trenutno, Washington Post izvještava da se još jedan kvar u ormaru dogodio usred različitog takmičenja na ledu.
image
Francuska klizačica Gabriella Papadakis i njen saradnik Guillaume Cizeron klizali su za osvajanje zlatne nagrade. Njihova je rutina bila relativno savršena s iznimkom neispravnosti garderobe koji su im mogli dodijeliti zlatnu nagradu.

Kvar u garderobi došao je nekoliko sekundi u normalu kada se odjeća odvojila od leđa.
image
Bez obzira na emisije emitirane širom svijeta, epizoda se očito ponavljala u umjerenom kretanju u Gangneung Ice Areni Južne Koreje, gdje se to dogodilo. Unatoč ovoj epizodi, dajem punu zaslugu kombinaciji jer ne smrzavam i stavljam na ogromnu pogubljenost koja je pokazala veliku neumornost.
image
Martin Rogers rekao da je ograničeno kako bi se to od sveukupne scene omogućilo sudijama da daju izuzeće o nalazima zbog neispravnosti garderobe. Kao što bih želio misliti, vjerujem da je Rogers u pravu.
image
Izvor slika: worldfactsftw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *