Ova Žena Je proslavila Gubitak Težine Noseći Istu Odjeću u Prije i Poslije Slikama

Smanjenje težine nikad nije jednostavno putovanje. To zahtijeva mnogo neumoljivosti, marljivog rada i postojanosti. Od nekoga ko se pouzdano borio s njegovom težinom, stalno tražim imovinu, prehrambene režime i mjesta na koja se mogu motivisati. Bilo kako bilo, uvijek iznova otkrivam čovjeka koji se doista pretvara u moje zlatno jaje.
Image and video hosting by TinyPic
U proteklih nekoliko godina, shvatio sam kako donijeti težinu do 257 lbs. Bez obzira na to, nakon što je otkrio Leqo Reedov Instagram račun, mislim da sam napokon otkrio potporu koju sam očekivao nastaviti bez da neko drugi putuje. Kao što pokazuje njen Instagram zapis, Lexi i Danny izabrali su dvije godine prije: “… postavili novogodišnju rezoluciju da nismo imali pojma da bi promijenili naše živote. Zajedno smo dokaz da s napornim radom svi možemo vratiti naše živote! Nemojte čekati novu godinu ili mjesec – počnite danas! “
Image and video hosting by TinyPic
Ove godine, postavljam svoju posebnu novogodišnju rezoluciju da bi se više stalo do kraja. Osim toga, Lexi je na YouTube kanalu donio i FatGirlFedUp koji ima više od 30.000 pratilaca. Dio njenih snimaka pokazuje joj motivisanje svojih obožavatelja, prikazujući njen put da izgubi svu svoju težinu. Lexi pojašnjava u jednoj od svojih snimki: “Ono što je počelo kao odlučnost pretvorilo se u način života”.
Image and video hosting by TinyPic
Lexi kaže: “U jednoj sam godini potpuno promijenila svoj život.” Moja su očekivanja da mogu isto tako učiniti.
Image and video hosting by TinyPic
Izvor slika: worldfactsftw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *