Ovu Tajnu O Svemirskom Blagu Je Čuvao Astronaut Do Zadnjeg Daha

Kao što je pokazalo NASA-ino istraživanje, Gordon Cooper, koji je bio svemirski putnik s NASA-om, izabran je 1959. kao ekskurzor svemirskog prostora. Godine 1966., Cooper je vodio letjelicu Faith 7 na 22 krug misija. Cooper je takođe ispunjen kao pilot naboja 8 dana 120 meteorološke misije Gemini koja je započela 21. avgusta 1965. Usred leta gdje su on i sporedni istraživač svemira Charles Conrad izgradili još jedan prostor izdržljivosti. Cooper se pretvorio u glavnog kako bi napravio dva orbitalna leta. Cooper je 2004. otkrio tajnovitost svemirskog blaga koje je dugo držao od NASA-e, kako to pokazuje CBC News.
image
CBC News izvještava da je Cooper snimio ove upute na ogrebotinama, i kad se napokon vratio na zemlju; počeo ih je mapirati na oku. Miklos naziva to “mapom blaga iz svemira”. Oai su uputstva potrošili veći dio Cooperovog života, izvijestio je CBC News. Organizovao je istraživanja o poznatim olupinama koje su organizovale svoje vodiče. Cooperova otkrića nagovještaju da olupine mogu biti iz pokrajinskog vremenskog okvira. Usred tog razdoblja, brodovi bi stalno otišli u Evropu iz Amerike, prenoseći blago prepunih zlata i srebra.
image
Kao i po Miklu, mnogo toga bogatstva u tom razdoblju nikada nije uspjelo. Isto tako je uključivao da bi to moglo biti od izgubljene armade Christophera Columbusa. Kao što je pokazao National Geographic, 1494. godine, Christopher Columbus je napravio svoj drugi put u Ameriku. Uzeo je više brodova i više muškaraca otkad je morao napraviti primarnu evropsku državu u Novom svijetu. Nažalost, u samo nekoliko kratkih godina, njegovo će naselje umrijeti.
image
Miklos kaže da vjeruje da Cooperov vodič i istraživanja mogu pomoći da prenesu svjetlo na olupine koje se i dalje ne mogu naći. Treba pripovijedati priče o tim olupinama i pokazati svijeut i ponuditi ga s narodima koji mu omogućuju i njegovu grupu usmjeravanje istraživanja i pregled svojih naroda.
fafa
Izvor slika: worldfactsftw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *