Skandinavska dijeta Je Najjednostavnija na Svijetu

Ljeto se brzo pokreće u našim životima i to je razlog zašto svi trebamo početi razmišljati o našim “fit figurama”. Nekoliko od nas će se vježbati s utezima, a drugi će jednostavno raditi kardio vježbe koliko god mogu. U svakom slučaju, najkritičnija stvar u svemu je to pristojan režim prehrane. Ta prehrana trebala bi vam pružiti svaki od proteina, vlakana i ugljikohidrata, tako da možete gurati dok vam je dan napredovao, a u međuvremenu nemojte napraviti masnoću. Doista, pojedinci u najvećoj mjeri bilježe kalorije kako bi postigli taj besprijekoran način prehrane, ali razmislite o mogućnosti da vam otkrijem da postoji rutina za prehranu koja ne očekuje od vas da provjerite sve. Vi jednostavno trebate uzeti za nekim pravilnim standardima. Ovaj režim prehrane smatra se istinski izvanrednim i najjednostavnijim režimima prehrane na planeti. Štaviše, to je napravio Suzy Wengel, danski dijetetičar. Zabilježila je te standarde u svojoj knjizi “The Scandi Sense Diet”.

Što je “The Scandi Sense Diet”?

Smatra se da je to najmanje složena prehrambena rutina jer ne morate provjeravati kalorije, veličinu proteina i ugljikohidrata, ili mjeriti sve namjere i svrhe. Primarni i najvažniji odluka je da vaša svaka gozba mora sadržavati ČETIRI skromne hrpe hrane. 1 skromna hrpa proteina, 1 skromna hrpa ugljikohidrata + 2 skromna grozda povrća + 1 žlica masti.
Image and video hosting by TinyPic

Plan prehrane

Ako želite neke recepte, samo se prijavite na Instagram i pretražite hashtag #sensekost. Omogućiće vam hiljade fotografija.
Image and video hosting by TinyPic
– Povrće (2 obroka): nekoliko rajčica i zelenog graška
– Protein (1 dio): 2 jaja
– Carbs (1 porcija): 1 komad hljeba
– Masnoće (1 tsp.): Maslac
– 1 šalicu kafe s mlijekom
Image and video hosting by TinyPic
– Povrće (2 obroka): mrkve, krastavci, paprike, rajčice, gljive
– Protein (1 dio): pate, jaje, krišku slanine
– Carbs (1 porcija): hljeb
– Masnoće (1 tsp.): Sir
Image and video hosting by TinyPic
– Povrće (2 obroka): mrkva, šparoge
– Protein (1 porcija): mesni lanac
– Carbs (1 porcija): čaša vina
– Masnoće (1 tsp): medeni umak, ulje za prženje povrća

Izvor slika: worldfactsftw.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *